Hur kontaktar jag supporten?

Här finns information om hur man kontaktar supporten.

Inne i Mediaflow så finns det en gul flik nere i högra hörnet som heter Hjälp och support.

När du klickar på den så öppnas supportfliken upp där du kan skriva in frågor till oss på supporten.

Notera att endast Pro användare har tillgång till chatt, telefon och e-post hjälp.
Basic användare har primärt tillgång till Supportportalen.

Här kan du alltid skriva in ett felärende om du stöter på något fel i systemet. Då går det iväg ett supportmeddelande till supportavdelningen. Det finns även möjlighet att bifoga en fil, exempelvis en skärmdump som beskriver felet.

Här finns även möjlighet att ge feedback, önskemål om ny funktionalitet eller ge en idé för förbättring.

Har man flera bilder man vill bifoga så är det bästa sättet att skicka en e-post till support@mediaflow.com där man länkar in bilderna och beskriver felet.

Hur får jag bäst hjälp?

Ju mer detaljerat man beskriver sitt ärende ju enklare blir det för oss att kunna reproducera och därmed åtgärda felet. Skriv gärna med om ni sitter på PC eller Mac. Desktop dator eller laptop. Vilket operativsystem ni använder (oftast Windows) och vilken webbläsare ni använder. Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome osv.
Ju mer information vi har ju lättare blir det att hjälpa till.

Om supporten kan reproducera ert fel så blir det mycket enklare att hitta en lösning.