Hur installerar jag Mediaflows plugin för Office?

Här visar vi hur du installerar och använder vårt Office plugin för Word och Powerpoint.

Observera att Office-pluginet endast fungerar för Windows (inte Mac). Tyvärr har Office för Mac i dagsläget inte stöd för den här typen av plugins.

Vårt plugin för Office fungerar fint för Office 365 Desktop versionen men inte moln versionen. Det kommer komma ett eget plugin för det senare.

För att installera pluginet måste du första ta reda på vilken bit version av Office du har. Det är alltså inte windows 32 eller 64 bit som spelar roll här utan Office paketets bit version.

Klicka här för att läsa om hur du kan hitta vilken bit version ditt Office har.

Vad finns det för varianter av detta plugin?

Det finns två varianter av pluginet som kan installeras. Dem är följande:

1. Office för Pro användare - Detta ingår för alla Pro användare utan extra kostnad!
  2. Office för organisation - Detta plugin är ett extra tillägg - Kontakta Mediaflow support för mer info

Skillnaden på dessa två är primärt hur du loggar in.

Office för Pro användare installerar du på din dator. Du kan sen logga in med samma uppgifter som du loggar in i Mediaflow och får då upp samma mappstruktur när du klickar på Mediaflow knappen inne i Word eller Power Point.
Office för organisation använder istället en licensnyckel vilket gör att er IT avdelning kan skjuta ut både pluginet plus nyckeln till allas datorer så att alla medarbetare kommer åt knappen utan att skriva in någonting.

Du kan som Pro användare alltid logga in med dina uppgifter för att få upp "din" mappstruktur för att välja bland bilder. Du loggar ut och in igen genom att klicka på infoga bild knappen och sen dubbelklicka på MediaflowPro ikonen uppe till vänster.

Här finns installationsfilerna:

Klicka här för att hämta Office för Pro användare (32bit)

Klicka här för att hämta Office för Pro användare (64bit)

Klicka här för att hämta Office för Organisation (32bit)

Klicka här för att hämta Office för Organisation (64bit)