Hur hittar jag länken till min nya portal?

Kort artikel som visar hur du kan leta upp länken (url) till din nya portal.

Om du inte är i det nya utseendet av Mediaflow så kan du börja med att växla över till det genom att klicka på länken i överkant av filvisningsvyn.

I det nya utseendet så kan du nu klicka på Portaler i den vänstra menyn. Du kommer då till en översiktssida för dina portaler. Här kan du klicka på direktlänken för att komma till din nya portal.

Klicka här för att komma till vår artikel som handlar om hur du kan redigera din nya portal.

För att gå tillbaka till klassiska Mediaflow så kan du sedan klicka på din Profil och välja "Byt till klassiska Mediaflow.