Genomgång av Mediaflow vid uppstart

Här kan du ta del av presentationen och övningar från er genomgång av Mediaflow. (Presentationen innehåller samtliga delar som ingår i Mediaflow plattformen.)

Mer djupgående artiklar om varje funktion finns att läsa här i support plattformen.

Genomgång av Mediaflow DAM (sv-se)

Del 1 - Grunder (Mappstruktur, Indexering, Webblänkar och Mediaportal)

Genomgång av Mediaflow - Fördjupning_Sida_01

Del 2 - Fördjupning (Inställningar för DAM, Håll koll på hur era filer används, GDPR, Plugins för Pro-användare, CMS-integration, Video Manager och Live)

Genomgång av Mediaflow DAM (sv-se) (1)

Använd filerna du fått i webblänken i samband med utbildningstillfället (i mötesinbjudan) eller testa med egna filer.