Vilka portalmallar erbjuder vi?

Här tittar vi på vad en portal är för något och hur ni kan använda den på olika sätt.

Innehållsförteckning

Mall 1A och 1B

Mall 2

Mall 3 och 4 (plusportaler)

Våra nya Playportaler - för visning av videomaterial

Mediaflows portaler är ett sätt för er att dela ut filer från Mediaflow till en snygg och överskådlig sida där era medarbetare kan gå in och förhandsgranska och ladda ner filerna.

Läs mer om våra portaler genom att klicka här

Mediaflows nya Playportal är en tillgänglighetsanpassad portal för visning av videomaterial.

Klicka här för att se mer information om vår nya Playportal

Olika typer av portaler

Vi har flera olika typer av portaler som våra kunder använder på olika sätt för sin verksamhet. Här nedanför visar vi lite enkla exempel på hur några av dem kan se ut.

Mall 1A och 1B

Våra två vanligaste mallar med logotyp, navigationsmeny, sökruta och informationstext. Huvudinnehållet i mittkolumnen på startsidan kan antingen vara tre puffar eller ett bildflöde
som automatiskt visar bilder från valfri mapp.

Klicka här för att besöka vår demoportal för Mall 1A

Klicka här för att besöka vår demoportal för Mall 1B

Mall 2

En avskalad mall där besökaren tydligt uppmanas att söka fram innehållet. Mappträdet finns i en meny som lätt att hittas i sidans topp. Det finns också en kort informationstext i anslutning till sökrutan, där det också är möjligt att klicka för att fälla ut menyn.

Klicka här för att besöka vår demoportal för Mall 2

Mall 3 och 4 (plus portaler)

Mall 3 Plusportal
En variant på Mall 1 men med all information i vänsterkolumnen. Möjlighet till att styra  besökarna med puffar som blir ett blickfång utan annan information ovanför.

Mall 4 Plusportal
Mall 4 lämpar sig bra som varumärkesportal där användarna lätt hittar allt från bildmaterial och grafiska handböcker till filmmaterial och designmallar.

Klicka här för att besöka vår demoportal för Mall 3 (plusportal)

Klicka här för att besöka vår demoportal för Mall 4 (plusportal)

Klicka här för att besöka vår demoportal för Mall 5 (plusportal)

Vår nya Playportal - för visning av videomaterial

Playportal 1

Playportal 2

Mediaflows videoplattform är fullt integrerad i det övriga systemet!

Att använda Mediaflow som videoplattform har många fördelar jämfört med att ha en separat videoplattform. Först och främst är den helt integrerad i Mediaflow och ni kan hantera filmerna på samma sätt som bilder och andra mediafiler. Era medarbetare behöver inte lära sig flera olika system och ni får flera andra funktioner som är standard i Mediaflow. Det går till exempel att tagga med sökord, sätta rättigheter, koppla ihop med GDPR-medgivanden, dela med webblänkar, publicera ut i mediaportaler/playkanaler och på era webbplatser och intranät via Mediaflows CMS-integrationer. Dessutom finns också sedan tidigare integrationer med Youtube och Vimeo.

Läs mer om vår videoplattform genom att klicka här

Klicka här eller på bilden nedanför för att besöka vår demo Playportal

Klicka här för att se en video där vi går igenom och visar vår Video Manager där man kan arbeta med tillgänglig video via undertexter, syntolkning och mycket mer.