Vilka plugins har Pro användare automatiskt tillgång till?

Här beskrivs i korthet de plugins som automatiskt ingår för en Pro användare.

Som Pro (Admin) användare i Mediaflow så har du automatiskt tillgång till flera plugins
och integrationer som kan förenkla det vardagliga arbetet.

Innehållsförteckning:

InDesign för Pro användare - Plugin

Office för Pro användare - Plugin

Öppna och Spara för Pro användare - Plugin

InDesign för Pro användare - Plugin

Syftet med vårt InDesign plugin är att kunna montera in bilder direkt från Mediaflow till ditt dokument utan att behöva ladda ner dessa manuellt till din dator först, detta sköts istället automatiskt. Dokument som har länkar till Mediaflow bilder till skillnad från traditionella länkar kan då med fördel öppnas i olika datorer utan att länkade bilder behöver skicka över separat utan dessa kan laddas ner med hjälp av pluginen. Vi rekommenderar dessutom att ni kombinerar ert arbetsflöde med Mediaflow Spara / Öppna plugin som möjliggör att även Indesigndokumentet kan öppnas och sparas direkt inifrån Mediaflow.

Klicka här för att läsa mer om vårt plugin för InDesign.

Office för Pro användare - plugin

Office för Pro pluginet innebär att du i Power Point och Word har tillgång till en ny knapp
”infoga bild från Mediaflow” som du kan klicka på för att komma åt din mappstruktur hos oss. Bilderna görs automatiskt om till Office kompatibla format vid infogning.

Notera att det även finns en Office Org integration som istället tillåter en hel organisation att
använda dessa plugins. Kontakta support@mediaflow.com för mer information om det.

Klicka här för att läsa mer om vårt plugin för Office.

Öppna och Spara för Pro användare - Plugin

När du har installerat Öppna och Spara så kan du högerklicka på en fil och välja öppna
och redigera. Filen skickas då till det program som du tidigare har associerat med filtypen, till exempel Photoshop. Du gör dina redigeringar och får sedan upp alternativ för att till exempel skicka tillbaka filen till ditt konto hos oss som en ny version av den gamla filen.

Klicka här för att läsa mer om vårat plugin "Öppna och Spara" för PC

Klicka här för att läsa mer om vårat plugin "Öppna och Spara" för MAC

I vissa fall så kan .NET framework behöva vara installerat på datorn för att man ska kunna installera detta plugin. Här finns en länk till en artikel som beskriver hur det går till.

Kontakta supporten på support@mediaflowpro.com för mer information om installationsfiler för dessa plugins och integrationer.