Jag kan inte se Mediaflows InDesign plugin / tillägg under "Fönster" i InDesigns meny.

Vissa kunder har haft lite strul med att vårt plugin / tillägg inte har dykt upp under "fönster - tillägg". I den här artikeln tittar vi på potentiella lösningar.

Några av våra kunder har rapporterat att de inte hittar Mediaflows plugin under "Fönster"-listan. Det som har hänt är då att alternativet "Tillägg" inte ens dyker upp.

Detta är något som verkar ligga hos Adobe men det finns några saker du kan testa för att försöka fixa till detta då det här påverkar alla tillägg du kan ha installerade, inte bara vårt.

Har jag rätt version av InDesign och plugin/tillägg installerat?

Det första vi får kontrollera är om versionerna stämmer så att inget ligger och blockerar.

Steg 1

Starta upp Creative Cloud Desktop och kontrollera att du har senaste versionen av InDesign installerad.

Klicka på de tre prickarna och sen på "Andra versioner" för att komma till nästa lista.

Steg 2

Kontrollera i Creative Cloud Desktop appen att du har senaste versionen av pluginet installerat

Har du installerat den senaste versionen av pluggen, men trots det dyker inte ''Tillägg'' upp inne i InDesign kan en avinstallation av pluggen & en ominstallation fungera.

Det funkade tyvärr inte, jag ser fortfarande inga tillägg under fönster.

Om du har testat allt detta och fortfarande inte hittar några tillägg så är det dags att kontakta Adobes support. Förhoppningsvis kan de hjälpa vidare. Återkoppla gärna till support@mediaflowpro.com med lösningen så att vi kan lägga till informationen i den här artikeln.

Lycka till vidare nu.