Hur kontaktar jag supporten? - Klassiska Mediaflow

Här finns information om hur man kontaktar supporten.

När du är inloggad i Mediaflow så finns det en liten grå flik nere i högra hörnet som heter "Feedback & support".

Här kan du alltid skriva in ett felärende om du stöter på något fel i systemet. Då går det iväg ett supportmeddelande till supportavdelningen. Då går det iväg ett meddelande till supporten. Det finns även möjlighet att bifoga en fil, exempelvis en skärmdump som beskriver felet.

Här finns även möjlighet att ge önskemål om ny funktionalitet eller ge en idé för förbättring.

Har man flera bilder man vill bifoga så är det bästa sättet att skicka en e-post till support@mediaflow.com där man länkar in bilderna och beskriver felet.

Ju mer detaljerat man beskriver sitt ärende ju enklare blir det för oss att kunna reproducera och därmed åtgärda felet. Skriv gärna med om ni sitter på PC eller Mac. Desktop dator eller laptop. Vilket operativsystem ni använder (oftast Windows) och vilken webbläsare ni använder. Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome osv. Ju mer information vi har ju lättare blir det att hjälpa till.