Hur installerar jag ert plugin för Wordpress (äldre version)?

Här visar vi hur du kan installera vårt plugin för Wordpress som gör det möjligt för er att montera bilder i Wordpress direkt från Mediaflow.

Pluginet installeras och hanteras som ett vanligt plugin enligt standard i WordPress och stödjer WordPress 3.3 och framåt. Ladda ner filerna från länkarna nedan och lägg dem i mappen wp-content/plugins som är standard plugin-katalogen i WordPress.

Innehållsförteckning:

Hur installerar jag pluginet i Wordpress?

Hur konfigurerar jag ert plugin?

Detta plugin är ett extra tillägg - Kontakta Mediaflow support för mer info

Hur installerar jag pluginet i Wordpress?

Gå till Plugins och klicka på Add New

Klicka på Upload Plugin

Ladda upp zipfilen hit och klicka på Install now

Installationen är nu klar (för den ena zipfilen). Du väljer nu om du vill aktivera pluginet direkt. Annars går det att göra i efterhand under fliken Plugins där du kan klicka på Activate Plugin.

Kom ihåg att pluginet består av två Zip filer. Båda dessa måste installeras på det här sättet.

Hur konfigurerar jag ert plugin?

För att konfigurera pluginet måste du skriva in information i två fält i Wordpress så att pluginet kan hämta information från ert Mediaflow konto. De heter MediaflowPro Nyckel och Server ID.

Dessa två värden hittar du inne i Mediaflow under Kugghjulet - integrationer - Wordpress.

Klicka på namnet för er integration för att komma till nästa sida där nyckel och server ID finns.

Kopiera sen dessa två värden och klista in i inställningarna för Wordpress.

Detta behöver bara utföras en gång per installation. Det går att koppla flera olika WordPress-sajter till ett och samma Mediaflow konto.

Tänk på att du måste ange vilka mappar som ska finnas tillgängliga i WordPress genom att lägga till gruppen "Webbredaktörer i WordPress" under fliken "Mapptillgång" för utdeltning. När denna grupp är tillagd och har en grön bock så betyder det att mappen är utdelad till Wordpress. Du måste även tända ett nerladdningsformat mot integrationen via Administrera - Nerladdningsformat. Läs mer om nerladdningsformat här